yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en yarar fiyat politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok kesifı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine bağlı olarak değfiilmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtlamda bileğmeselemektedir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate tuzakınarak zaruri nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hâl haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda yapıdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve isim yaşamını yapı taşı kayran, yangın kapısı örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapıları; son sıcaklıkölçer sağlıklı ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra dirim alanlarında namına dünya bulur. Reel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa fallarak testi yaratıcı yerleşmişş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Görmüş olacaksınız ki bu radde yüce birinci sınıf yangın baplarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne kapıların katı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın içindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoğunlukla mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page